Let op! Geld lenen kost geld.
Leenvriend.nl

Leningen

Wanneer u elke maand geld overhoudt aan het einde van de maand dan kunt u dit ook gebruiken om geld te lenen. U kunt dan direct over een leuk bedrag beschikken. Vooraf kunt u uw lening berekenen om te kijken of u de maandelijkse lasten van de lening wel kunt missen. Kijk hieronder voor een overzicht van de leningen.


Aflossingsvrije Lening

De aflossingsvrije lening, ook wel bekend als een rentekrediet, is een financieringsvorm bestemd voor situaties waarin u plotseling voor een grote uitgave komt te staan. De lening heeft een aflossingsvrije periode waardoor het een aflossingsvrije lening wordt genoemd. In de aflossingsvrije periode bent u niet verplicht af te lossen en betaalt u alleen rente. Lees meer over de aflossingsvrije lening.


 
lening aanvragen

Uw kinderen gaan studeren? Wees voorbereid en zorg dat uw kinderen de opleiding krijgen die ze verdienen.Lening aanvragen

Persoonlijke Lening

Er zijn tegenwoordig vele soorten leningen maar vaak stammen al deze leningen af van de persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening wordt een bedrag geleend om een grote aankoop te doen zoals een auto of motor. Tijdens de gehele looptijd van de persoonlijke lening is er geen wijziging in de rente en blijft de rente op een van tevoren afgesproken hoogte. Zodoende komt u niet voor verassingen te staan. Lees meer over de persoonlijke lening.


Doorlopend Krediet

Bij een doorlopend krediet kunt u het bedrag dat u kunt lenen gedurende de gehele looptijd telkens weer geheel of gedeeltelijk opnemen. Over het saldo van het bedrag dat nog openstaat wordt rente in rekening gebracht. De looptijd waarbinnen het doorlopend krediet moet worden terugbetaald is niet van tevoren afgesproken. Lees meer over het doorlopend krediet.


Hypotheek

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning wordt het tijd om eens te kijken naar een nieuwe hypotheek. Wat komt er allemaal bij kijken en hoeveel kunt u lenen? Dit zijn zeer belangrijke vragen om een antwoord op te hebben voor u op zoek gaat naar een nieuwe woning. Lees meer over de hypotheek. 

Verstandig lenen

Als u meer wilt weten over verstandig geld lenen, lees dan de folder ‘Verstandig lenen’. In de folder staat veel informatie over geld lenen en hiernaast kan de folder u helpen om de juiste keuze te maken en tevens zijn er veel handige tips te lezen. U kunt met de Financiële Kennistest meten wat u al weet over lenen en er is ook te lezen waar u op moet letten als u een lening afsluit. Download het hier

Informatie over