Let op! Geld lenen kost geld.
Leenvriend.nl

Hypotheek

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning wordt het tijd om eens te kijken naar een nieuwe hypotheek. Wat komt er allemaal bij kijken en hoeveel kunt u lenen? Dit zijn zeer belangrijke vragen om een antwoord op te hebben voor u op zoek gaat naar een nieuwe woning.


Adviesgesprek

  • Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt deskundig advies
  • Alle adviseurs zijn Erkend Hypotheekadviseur
Uw hypotheek moet perfect aansluiten bij uw persoonlijke financiële situatie. Doordat het aanbod aan hypotheken groot en divers is kunt u dit beter bespreken met een deskundige adviseur. Zo moet de hypotheekvorm passen bij wat u in gedachten heeft maandelijks te betalen. De adviseur van leenvriend.nl kan u helpen om de meeste geschikte hypotheek te vinden die het beste past bij uw situatie.


Vraag meteen het gesprek aan.

hypotheek aanvragen

Welke hypotheekvorm het beste past bij uw persoonlijke situatie? Wat komt er allemaal kijken bij het afsluiten van een hypotheek? Vraag het de adviseur door een gesprek aan te vragen.

 

 

Verstandig lenen

Als u meer wilt weten over verstandig geld lenen, lees dan de folder ‘Verstandig lenen’. In de folder staat veel informatie over geld lenen en hiernaast kan de folder u helpen om de juiste keuze te maken en tevens zijn er veel handige tips te lezen. U kunt met de Financiële Kennistest meten wat u al weet over lenen en er is ook te lezen waar u op moet letten als u een lening afsluit. Download het hier

Informatie over